Gedragsregels voor chatbox

Ga naar beneden

Gedragsregels voor chatbox

Bericht van Admin op za okt 05, 2013 6:37 am

Er draait nu ook een chatbox mee met mooidik. Je vindt deze onderaan de index-pagina. Klik op chatbox en log in. Rechts onderin kun je een berichtje typen.

Buiten de standaardregels van het forum, nemen we de volgende gedragsregels in acht voor de chatbox:

Gedragsregels


  1. Je doet mee aan de chatbox op eigen verantwoordelijkheid. Je bent eerlijk in het geven van je leeftijd en geslacht. Verder hoef je niks op te geven en bepaal jij wanneer je persoonlijke gegevens met anderen deelt. Daar ben je zelf verantwoordelijk voor.
  2. Let op! Je moet minimaal 18 jaar zijn voor onze chat. We gaan ervan uit dat mensen die zeggen dat ze 18 jaar of ouder zijn, dat ook zijn.
  3. Iedereen is welkom! We respecteren elkaar en gaan respectvol met elkaar om.
  4. Schelden, racistische en seksistische uitingen zijn niet toegestaan.
  5. Als iemand je onheus bejegend, dan geef je dat bij hem of haar aan. Wanneer iemand het blijft doen, vraag je het nogmaals. Bij de derde poging, meld je dit bij de moderator. De moderator ziet dit als klacht en zal de persoon in kwestie benaderen.
  6. Als iemand je benadert en je wilt het niet, geef dat aan. Mocht je last hebben van iemand, meld de klacht bij de moderator.
  7. De moderator geeft één keer een waarschuwing aan iemand. Ook al komen de klachten van verschillende personen. Bij de tweede klacht wordt hij of zij geblockt en heeft geen toegang meer tot de chatbox. 
  8. Privéberichten zijn toegestaan, neemt iemand contact met je op en je wilt het niet, geef dat aan en reageer vervolgens niet op zijn berichten.
  9. Geef nooit je persoonlijke gegevens als je dat niet wilt. Tip: laat altijd het altijd iemand anders weten als je een afspraakje maakt en kies voor de eerste ontmoeting een openbare plek waar veel mensen komen. Mooidik draagt geen verantwoordelijkheid voor het al dan niet slagen van een afspraakje.
  10. Het plaatsen van web-adressen (url's) en MSN Adressen in de box is niet toegestaan.
avatar
Admin
Admin

Aantal berichten : 11
Registratiedatum : 23-01-10

Profiel bekijken http://mooidik.actieforum.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum