Geluk bij een ongeluk

Ga naar beneden

Geluk bij een ongeluk

Bericht van Liss op di jul 16, 2013 9:53 pm

Ik liep over straat en was nietsoplettend op mijn telefoon bezig tot ik tot mijn grote schrik tegen iemand aanliep. Ik keek op en zag werkelijk een opmerkelijke verschijning voor me staan. Ze was pakweg 1.70m lang en had golvend bruine haren, maar wat mij vooral opviel waren haar borsten. Ik schatte ze op een grote cup G en staken dus een flink eind voor haar uit. Ik keek naar haar gezicht. Haar prachtig blauwe ogen keken mij verschrikt aan. Ik mummelde iets van "sorry" en stopte mijn telefoon in mijn broekzak. Het meisje had toen ik tegen haar aanbotste haar boodschappentassen laten vallen. Ze begon met het oprapen van de boodschappen.
"Kan ik helpen?" Vroeg ik.
"Als u dat zou willen doen zou dat erg fijn zijn meneer" sprak ze beleefd. Ze had een mooi zoetgevooiste stem en ik was er van overtuigd dat ze prachtig kon zingen.
Ik bukte en hielp haar met de boodschappen. Het viel mij op, dat als ze hurkte, ze met haar knie een van haar borsten omhoog duwde. Zo zag hij er nog imposanter uit. Ik kon mijn ogen er niet vanaf houden en moest mijzelf dwingen om op de boodschappen te letten.
Ze had twee tassen bij zich. Ik pakte de een in, zij de ander. Het viel mij op dat naast de normale boodschappen er veel lekkernijen tussen zaten. Nootjes, chocola, koekjes en er zaten zelfs twee taarten tussen. Zorgvuldig pakte ik alles in en stond op. Ook zij was klaar met inpakken en stond op. Ik gaf haar de tas. Lachend keek ik haar aan en vroeg: "Heb je een feestje?"
"Nee" Zei ze lachend. "Ik ben gewoon een snoepkous"
"Dus jij beweert dat je dit allemaal zelf op gaat eten?" Zei ik lichtelijk verbaasd.
"Ja"
Ik dacht aan de twee boodschappentassen met dikmakend eten en bekeek haar nog een keer. Inderdaad, onder haar grote borsten vormde zich een klein buikje. Door haar strakke shirtje was hij zichtbaar, maar haar boezem trok alle aandacht.
Ik zag dat ze zichtbaar moeite kreeg met het dragen van de twee tassen. Ik trok mijn stoute schoenen aan en vroeg haar of ik kon helpen sjouwen.
Ze ging enthousiast in op mijn aanbod en gaf mij de tassen. Ik voelde hoe zwaar ze waren, toch wel zeker een kilo of 5 per stuk. Ik verwonderde mij erover en vroeg mijzelf af: "Eet ze dit echt allemaal zelf op?"

Liss

Aantal berichten : 16
Registratiedatum : 15-07-13
Leeftijd : 24

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Geluk bij een ongeluk

Bericht van Liss op di jul 16, 2013 9:54 pm

Ik liep met het meisje mee naar haar huis. Onderweg kletste we wat. Zo kwam ik er achter dat ze Linsey heette, 23 jaar was en studeerde aan de kunstacademie. Ze woonde op zichzelf in een appartementje ongeveer 5 straten van de plek waar ik tegen haar aan botstte. Tijdens ons wandelingetje kon ik mijn ogen niet van haar af houden. Ik droomde weg in mijn gedachte. Haar mooie stem die als een muziekstuk op de achtergrond afspeelde. Op de voorgrond haar beeldige lichaam, mooi in proportie, de grote boezem, en niet te min haar schattige buikje. Van jongs af aan heb ik een zwak voor buikjes en buiken. Hun zachtheid en aaibaarheid was als een soort aantrekkingskracht voor mij. Mijn vriendinnetjes waren altijd wel een beetje gezet geweest. Ik kon ze uren knuffelen en beminnen. Helaas kregen zij allen de lijnkuren of liep de relatie om een andere reden stuk. Ik ging weer terug naar Linseys lichaam, haar buikje wat af en toe onder haar shirtje door kwam piepen. Ik droomde hoe haar buikje er uit zou zien als zij de inhoud van de tassen naar binnen zou hebben gewerkt.
Ruw werd ik uit mijn dagdroom gehaald door linsey: "Rick, we zijn er. Geef mijn tassen maar." We stonden voor een 5 hoog flatgebouwtje. "Op welke verdieping woon je" vroeg ik. "De 5e" zuchtte ze "en we hebben geen lift". Ik keek haar aan en zag hoe erg ze er tegenop zag om al die trappen te beklimmen. Ik stelde voor dat ik de boodschappen ook naar boven zou sjouwen. Tot mijn grote vreugde stemde ze daarmee in. Ik volgede Linsey de trappen op met de volle boodschappentassen. Ik had prachtig uitzicht op Linseys welgevormde billen. Ik zag hoe ze heen en weer gingen bij elke stap die ze omhoog zette. Ze had een mooie spijkerbroek aan, maar ik zag dat hij iets te strak zat. Boven de broekband bolde een klein beetje vet naar buiten. Ook haar dijen schuurdde bij elke stap een beetje tegen elkaar aan.
Helaas, we waren boven. Linsey stond rood aangelopen uit te puffen bij haat voordeur. In haar tasje zocht ze haar sleutel en opende de deur.
"Kom anders even binnen voor een kopje koffie, als bedankje voor het sjouwen."
Dat liet ik mij geen tweede keer zeggen.

Liss

Aantal berichten : 16
Registratiedatum : 15-07-13
Leeftijd : 24

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Geluk bij een ongeluk

Bericht van Liss op di jul 16, 2013 9:55 pm

Linseys appartement was er zo een als er zoveel waren, gecombineerde woonkamer/keuken, een slaapkamer en een douche. Wat echter wel opviel was de artistieke inrichting die in Linseys huis gekozen was. Overal stonden beeldjes, doeken, schilderijen en antieke voorwerpen.
"Ik ga even wat luchtigers aantrekken" zei Linsey nadat ze de koffie had aangezet "Maak het jezelf maar vast gemakkelijk" Zo gezegd, zo gedaan. Linsey verdween in de slaapkamer, en ik installeerde mijzelf op de kleurrijke bank. Ik keek nog eens goed om mij heen. Veel kunstwerkjes leken van dezelfde artiest te komen, ik verwachtte van Linseys hand zelf. Éen schilderij sprong mij ineens in het oog. Naast de TV hing een groot doek met daar een volupteuze vrouw op geschilderd. Ik stond op om het schilderij van dichterbij te bekijken. De vrouw stond naakt op het doek afgebeeld. Haar linkerbovenbeen zorgde ervoor dat haar geslachtsdeel niet in beeld was. Haar borsten waren wel in beeld. Net als haar buik. De vrouw op het doek droeg een majesteuze buik voor zich uit. De buik was mooi aan een stuk, en ruste mooi op het opgeheven linkerbeen. De buik kwam bijna tot aan de knie en vormde een mooie band naar de rug. Haar borsten vielen mooi op de buik. Ook het gezicht van de vrouw was mooi en vol, een onderkin vormde zich mooi onder de vrouws gezicht. De mollige handen van de vrouw rustte tevreden op de buik, zo zag de vrouw er uit, tevreden.

Liss

Aantal berichten : 16
Registratiedatum : 15-07-13
Leeftijd : 24

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Geluk bij een ongeluk

Bericht van Liss op di jul 16, 2013 9:56 pm

"Mooi he" Hoordde ik ineens achter me.
Ik was zo gefascineerd door het schilderij dat ik niet door had gehad dat Linsey weer binnen was gekomen. Ze had een dienblad vast met twee koppen koffie, melk, suiker en een koektrommel vol gevulde koeken.
"Kom, we gaan op de bank zitten" Zei ze.
Toen we eenmaal geinstalleerd waren op de bank vroeg ik haar: "Dat schilderij, heb jij dat gemaakt?"
"Ja" begon ze haar verhaal "Voor de studie kregen wij 2 maanden geleden een vak waarbij modellen getekend moesten worden. Dit was een van de modellen. Ze heette Karin en het was echt een superleuk mens. Het was leuk om met haar te werken. Ze vertelde openhartig over haar leven en vooral over hoe ze zo dik was geworden. Ze zei dat ze het nooit met opzet had gedaan, maar door eetbuien steeds maar aankwam. Na een tijdje besefte dat ze het niet vervelend vond, zoals wordt verwacht in de maatschappij, maar juist fijn. Naast dat ze eten gewoon ongelooflijk lekker vond, merkte ze dat ze haar lichaam ook steeds lekkerder begon te vinden. Ze merkte hoe haar borsten en billen groeide, haar kutje steeds nauwer en sensitiever werd en zelfs haar buik een erogene zone werd. Sinds dat ze zoveel was aangekomen voelde ze zich meer en meer vrouw en ze vond het heerlijk om met haar eigen vet te spelen."
Ik keek nogmaals naar het schilderij en merkte hoe het beeld, en het verhaal wat Linsey mij vertelde mij langzaam opwond. Ik probeerde mij voor te stellen hoe de vrouw daar stond en vertelde over de ontwikkeling van haar eigen lichaam en Linsey die goed naar haar keek en haar naschilderde.
Linsey vervolgde haar verhaal: "Ik was gefascineerd door het verhaal van Karin. Haar volle lichaam tekende ik na. Vorm na vorm. Haar buik mooi rond en trots voor haar uit, haat borsten die daar op steunde. Langzaam smolt ik van binnen. Ik had sterk de neiging om Karin een knuffel te geven en haar op alle plekken aan te raken. Toch schilderde ik dapper door en praatte we verder over koetjes en kalfjes. Na een uur was ik klaar met mijn meesterwerk. Elk detail had ik getekend, ik wou geen centimeter van deze vrouw.missen. Na afloop trok Karin haar badjas weer aan en liep naar mij toe. Ze complimenteerde mij met mijn prestatie en zei dat ze haarzelf nog nooit zo mooi op doek had gezien. Ze gaf mij daarna een dikke knuffel en liep het lokaal uit."
Linsey zuchtte: "Ze was geweldig, daarom hangt ze daar. Daarom ook de boodschappen, ik wil zijn zoals haar"

Liss

Aantal berichten : 16
Registratiedatum : 15-07-13
Leeftijd : 24

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Geluk bij een ongeluk

Bericht van Liss op di jul 16, 2013 9:56 pm

De plotselinge stilte overviel mij. Ik was zo opgegaan in het verhaal dat ik niet doorhad dat ze al klaar was. Het enige wat de stilte verbrak was gesmak. Ik keek van het schilderij naar Linsey, ze had haar mond vol. Ik keek in de koektrommel en zag dat hij al vrijwel op was. "Sorry" excuseerde Linsey zich.
"Meid" zei ik "Als jij wilt worden zoals Karin moet jij je niet excuseren, maar de hele koektrommel leegeten"
Ze keek me met grote ogen aan terwijl ze de laatste kruimels van haar koek wegkauwde. "Vind jij mij niet raar? Dat ik dik wil worden?"
Ik vertelde Linsey over mijn fascinatie voor dikke meiden, dat ik ze heerlijk vond om aan te mogen raken. De buiken te zien bewegen onder inspanning en mijn armen om hen heen te mogen slaan.
Linsey keek mij aan: "Jij bent geweldig." Ze spreidde haar armen en ik gaf haar een knuffel. Ik voelde voornamelijk haar borsten tegen mijn borstkas aanduwen maar als ik mijn handen lager deed voelde ik de schattige zwembandjes op haar heupen. Ik wist het zeker, dit was de hemel en zij was de reddende engel.

Na de innige omhelzing keek ze me verontschuldigend aan: "Ik heb honger"
"Ik maak wel wat voor je Linsey, blijf jij maar lekker op de bank zitten met een zak nootjes, dan ga ik een overheerlijke maaltijd voor je maken!"

Liss

Aantal berichten : 16
Registratiedatum : 15-07-13
Leeftijd : 24

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Geluk bij een ongeluk

Bericht van Liss op di jul 16, 2013 9:57 pm

Zo gezegd, zo gedaan. Linsey installeerde zich op de bank met een zak borrelnootjes terwijl ik mezelf stond uit te sloven in de keuken. Ik maakte een heerlijk 3 gangen menu voor Linsey. Het begon met een kop tomaten-mascarpone soep, met veel mascarpone natuurlijk. Dit slobberde zij lekker weg terwijl ik de volgende gang klaarmaakte. Dit werd overvloedige lasagna geserveerd met veel vette saus en kaas. Tijdens het eten van de lasagna ging ik naast Linsey op de bank zitten. Ik keek hoe zij gulzig mijn lasagna naar binnen.werkte. Het was net alsof ze nog steeds honger had en besefte dat ik met een stevig dessert aan moet komen zetten om die honger te stillen. Ik dacht opeens aan de taart uit de boodschappentas. Ik liep naar de keuken en haalde de taart uit de tas. Voor 8 personen stond erop. Ik pakte de taart uit, legde hem op een bord en spoot er nog wat extra slagroom op.
Ik pakte de taart op en liep ermee naar de woonkamer. Daar zat Linsey onderuitgezakt op de bank. Ze zag er gelukkig uit. De lege lasagnaschaal naast zich. Ze zag mij staan met de slagroomtaart in mijn handen. Ze glimlachte: "Daar had ik nou net zin in!" Ik ging naast haar zitten en ze viel meteen aan. Hap voor hap schoof ze de taart naar binnen. Terwijl Linsey aan het eten was had ik alle tijd om haar te bekijken. Haar jurkje was wat omhoogeschoven waardoor haar bovenbenen zichtbaar waren. Ze lagen iets uit elkaar om haar dijen wat ruimte te geven. Door de stof van haar jurkje was haar buikje nu goed zichtbaar. Hij bolde naar voren als de buik bij een zwangere vrouw.
Linsey begon te zuchten. Steeds minder snel ging de vork naar haar mond. Ook zat er steeds minder taart op de vork. En ze was pas halverwege! Ik nam de vork van haar over en hapje voor hapje voerde ik Linsey de taart. Plotseling pakte Linsey mijn vrije hand vast. Zij legde deze op haar dikker geworden buik. Zachtjes aaide ik haar buik door de stof van haar jurk heen. Langzaamaan veranderde het aaien in kneden. Ook ging de taart nog steeds naar haar mond. Nog steeds deed zij haar mond braaf open, kauwde, en slikte de taart door. Het leek moeizamer te gaan, maar ze ging door, tot de laatste hap.

Liss

Aantal berichten : 16
Registratiedatum : 15-07-13
Leeftijd : 24

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Geluk bij een ongeluk

Bericht van Liss op di jul 16, 2013 9:57 pm

Nadat ze de laatste hap taart had doorgeslikt slaakte Linsey een diepe zucht: "Dankjewel Rick, het was heerlijk! Ik voel me ontzettend vol, maar het voelt zo goed" Ze zakte nog wat verder onderuit op de bank en begon haar eigen buik te masseren. "Kom laat mij maar" Zei ik. Linsey liet mij toe haar buik te masseren. Ze trok zelfs haar jurkje omhoog zodat ik bij haar blote buik kon. Bloot leek hij nog imposanter. Hij was.niet heel groot, maar wel heel mooi. Er waren al kleine vetrolletjes zichtbaar rond haar taille, en ook haar navel wees al eigenwijs naar voren. Haar slipje sneed lichtjes in het vet rond haar heupen. Haar buik was haar borsten nog.niet voorbij, maar dat zou met haar cupmaat ook nog wel even duren. Ik verwonderde mij nogmaals over haar borsten. Zoals ze nu lag helde ze langzaam opzij. Ik fantaseerde over hoe Linsey eruit zou zien als haar buik net zover vooruit stak als haar borsten. Hoe geweldig ze er dan wel niet uit zou zien. Net zoals de vrouw op het schilderij.

Ik keek nogmaals naar Linseys borsten. Tot mijn plezier zag ik dat haar tepels stijf waren geworden. Ook hoorde ik haar zwaarder ademen dan eerst. Ik was zelf door de verhalen, de eetsessie en de massage ook aardig geil geworden en kon niet wachten tot deze beantwoord zou worden. Ik trok mijn stoute schoenen aan en ging langzaam naar boven. Ik kwam zo met mijn lippen bij Linseys lippen terecht. Voorzichtig zoende ik haar en gelukkig werd deze zoen hartstochtelijk beantwoord van haar kant. We werden verwikkeld in een liefdesspel zoals ik die nog nooit had meegemaakt.
Na de seks lagen we naast elkaar uit te puffen, tot dat Linsey plotseling zei: "Ik heb honger"

Liss

Aantal berichten : 16
Registratiedatum : 15-07-13
Leeftijd : 24

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Geluk bij een ongeluk

Bericht van Liss op di jul 16, 2013 9:58 pm

Epiloog
Na dat ene ongelukkige voorval dat gelukkig eindigde waren Linsey en ik een setje. Ik ben een gelukkig man om te zeggen dat Linsey nu mijn vrouw is. En niet alleen mijn vrouw, maar ook minstens twee keer zo veel vrouw als de eerste keer dat ik haar zag. Ze is al haar doelen voorbij gestreefd. Karin van het schilderij is een mager scharminkel in vergelijking met de vrouw die Linsey nu is. Gelukkig heeft Linsey wel dezelfde soort buik als Karin dat had. Aan éen stuk. De buik is de borsten ver vooruit gestreefd en steekt trots vooruit. Haar buik is prachtig. Een grote, zware bol vet die lichtjes naar beneden hangt. En zoals karin het omschreven had: 'éen erogene zone'. En niet alleen Linsey wordt er geil van....

Een buik is het mooiste wat er is!

Liss

Aantal berichten : 16
Registratiedatum : 15-07-13
Leeftijd : 24

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Geluk bij een ongeluk

Bericht van Theofield op di jul 16, 2013 10:26 pm

Mooi verhaal, Liss!
avatar
Theofield

Aantal berichten : 31
Registratiedatum : 30-06-13
Leeftijd : 52
Woonplaats : Den Haag

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Geluk bij een ongeluk

Bericht van Henk op wo jul 17, 2013 4:56 am

Wow, prachtig verhaal Liss. Ik heb het in één ruk uitgelezen :DHeel mooi en opwindend. Dank je.
avatar
Henk

Aantal berichten : 240
Registratiedatum : 23-01-10
Leeftijd : 43

Profiel bekijken http://mooidik.blogspot.nl/

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Geluk bij een ongeluk

Bericht van Thesid op wo jul 17, 2013 5:25 am

Mooi geschreven! Smile

Thesid

Aantal berichten : 14
Registratiedatum : 30-06-13
Leeftijd : 30

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Geluk bij een ongeluk

Bericht van decipher op wo jul 17, 2013 6:08 am

Inderdaad een prachtig verhaal, ook ik heb het in 1 keer uit gelezen!.
avatar
decipher

Aantal berichten : 141
Registratiedatum : 16-02-10
Leeftijd : 53

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Geluk bij een ongeluk

Bericht van robin1985 op wo jul 17, 2013 10:42 am

Een echt goed verhaal. En net alles de rest zegd in 1 keer uitgelezen.

robin1985

Aantal berichten : 64
Registratiedatum : 23-06-13
Leeftijd : 33

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Geluk bij een ongeluk

Bericht van Richard uit Friesland op do jul 18, 2013 8:13 pm

Een prachtig en opwindend verhaal!

Richard uit Friesland

Aantal berichten : 6
Registratiedatum : 27-06-13
Leeftijd : 24

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Geluk bij een ongeluk

Bericht van Michel150 op do aug 22, 2013 1:02 am

Ik blijf dit een heel mooi verhaal vinden. Zit een mooie opbouw in.

Michel150

Aantal berichten : 37
Registratiedatum : 25-06-13
Leeftijd : 45
Woonplaats : Overijssel

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Goed verhaal, mooi geschreven!

Bericht van zwbas op do maa 20, 2014 6:04 am

affraid

zwbas

Aantal berichten : 3
Registratiedatum : 19-03-14
Leeftijd : 26

Profiel bekijken

Terug naar boven Ga naar beneden

Re: Geluk bij een ongeluk

Bericht van Gesponsorde inhoud


Gesponsorde inhoud


Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum