gymnastiek juf

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Go down

gymnastiek juf

Bericht van meon op ma aug 07, 2017 7:49 am

Ik was een jaar of 16 en ik had les van een gym lerares. Ik denk dat ze rond de 30 jaar was. Ze was ontzettend slank. Je zou haar zelfs mager kunnen noemen. Als ik haar gewicht moet inschatten dan denk ik dat ze 50 kilo woog. De gym lerares was ontzettend mooi. De jongens in klas hadden het allemaal over haar. Ik vond haar ook mooi maar ontzettend mager, ze had hele kleine borsten cup A en haar benen waren gespierd. en ze had heel mooi blond haar.
 
Het is inmiddels 12 jaar later en ik heb een reünie van mijn oude school.
Ik kwam veel oude klasgenoten tegen en ook de meeste leraren werkte er nog. Op een gegeven moment komt er een mollige vrouw van begin veertig naar ons toe. Ik herkende haar niet net als mijn klasgenoten. De lerares reageerde enthousiast. Hoi jongens hoe gaat het met jullie. De jongens reageerde niet echt enthousiast. Ik ben jullie oude gym lerares zij ze. Toen viel voor iedereen het kwartje. Ze vertelde dat ze geen gymnastiek meer gaf maar dat was ook wel duidelijk te zien. Ze gaf nu kookles op een huishoudschool. Je kon duidelijk zien dat ze geen gymnastiek meer gaf, daar was ze echt te dik voor geworden
Was ik vroeger in de klas de enige die haar niet aantrekkelijk vond. Was ik nu de enige die haar wel aantrekkelijk vond. Als ik haar gewicht moest schatten dan denk ik dat ze rond de 80 kilo weegt en met een lengte van 1,60 is dat veel. Haar borsten waren veranderd van cup A naar een cup C. Van haar gespierde benen was niks over. Ze waggelde nog niet maar je kon wel zien dat haar benen schuurde bij het lopen. Verder had ze een mooi bol buikje gekregen.
Ik raakte met haar aan de praat. Niemand herkent me meer zij  ze maar dat kan ik ook niemand kwalijk nemen want we zijn aardig wat jaartjes verder en zoals je kan zien ben ik in de tussentijd een beetje gegroeid.
   
Ik wist niet zo goed wat ik hier op moest zeggen maar ik vond haar ontzettend aantrekkelijk geworden. De reünie kwam op zijn einde en ik ging naar huis. Toen ik in de auto naar huis reed, het regende hard zag ik mijn gymlerares lopen. Ik stopte en deed me raampje open. Kan ik je misschien een lift geven, vroeg ik haar. Ze stapte in de auto en ik bracht haar naar huis.


Het is weer 5 jaar later ik ben inmiddels 33 jaar en ik heb weer een reünie van mijn oude school. Ik was benieuwd of ik mijn gym lerares weer tegen zou komen. Misschien is ze wel weer dikker geworden, dacht ik nog. Ik kwam me oude klasgenoten weer tegen maar mijn gym lerares was nergens te zien. Ik ging wat eten halen bij het lopend buffet en wie kwam ik daar tegen mijn oude gym lerares. Ze reageerde enthousiast op mij. He mijn chauffeur en kuste mij gedag. Wat ik had gehoopt was gebeurd. Ze was de afgelopen 5 jaar behoorlijk gegroeid. Ik denk dat ze rond de 100 kilo woog. Haar borsten waren verandert in een DD cup. Haar buik stak behoorlijk uit en haar benen waren zo dik dat ze waggelde.
We gingen samen aan een tafeltje zitten. Ze had ruim opgeschept bij het lopend buffet haar bord zat helemaal vol.
Ik ben net gescheiden vertelde ze. Mijn man vond me te dik. Ik weeg nu twee keer zoveel dan toen ik jou gymnastiek gaf.
Het wond me op dat ze me dat vertelde aan mij.
Maar ze was kennelijk niet van plan om op dieet te gaan want ze werkte haar bord met eten snel weg.
Nadat haar bord leeg was, zij ze tegen me dat ze nog wat ging halen. Blijf je hier zitten dan ben ik zo terug vroeg ze aan mij. Het duurde even voordat ze terug kwam en weer was haar bord helemaal vol. Ook dit bord werkte ze in snel tempo weg.
Moet ik je zo naar huis brengen vroeg ik haar. Dat vind ik ontzettend lief van je en ik bloosde maar voordat we gaan wil ik graag nog wat ijs eten. Ik bleef zitten en ze ging ijs halen. Ook met ijs scheppen was ze niet bescheiden. Nadat ze het ijs had weg gewerkt zag ik dat haar blouseje op spanning stond. Ze ademde zwaarder.
Zou je me nu naar huis kunnen brengen vroeg ze aan mij. We liepen naar mijn auto en ze vroeg aan mij of ik niet zo hard wilde lopen. Ik kon duidelijk zien dat ze niet meer makkelijk liep met haar dikke benen en nu ze zo vol zat werd het er niet makkelijker op.
Toen we in de auto zaten hijgde ze erg. Ze verontschuldigde zich.
Mijn conditie is niet meer wat het geweest is zij ze en het wordt tijd ik iets aan mijn lijn ga doen. Zonder er over na te denken zij ik tegen haar waarom? je ziet er geweldig uit.
Daar dacht mijn ex man anders over antwoorde zij.
Ik ben meerdere malen op dieet geweest maar als ik dan weer stopte met mijn dieet dan werd ik weer dikker dan voor mijn dieet vertelde ze.
Bij haar huis aangekomen vroeg ze of ik nog zin had om iets te drinken. Ze woonde in een appartementje op twee hoog waar geen lift was. Traplopen was zwaar voor haar geworden en voordat ze de voordeur open deed moest ze eerst even uithijgen.
We zaten bij haar op de bank en ze had wat te drinken gepakt en een zak chips. Ik had de chips bijna niet aangeraakt maar mijn gym lerares had zo’n beetje in haar eentje de zak chips weggewerkt. Haar buik stond boller en twee knoopjes van haar blouse waren open geschoten. Toen de derde open schoot had ze het door. Haar buik was dan ook zichtbaar. Ik zag de rode striemen op haar buik.
Sorry ik ben net verhuisd en ik heb nog geen tijd gehad om wat nieuwe kleding te kopen. Maar ik groei ook zo snel voegde zij er aan toe. Ze deed haar broek open en haar buik viel tussen haar benen. Sorry maar die broek zit zo strak.
Ze hebben hier in het dorp geen grote maten winkel en ik kan alleen nog maar grote maten winkels terecht vertelde ze zonder schaamte. Met de bus is zo’n gedoe voegde zij er aan toe.
Ik kan je wel een keer naar de stad brengen bood ik haar aan.
Ze vond dat ontzettend lief maar zij dat ze op dieet ging en dan was die grote maten winkel niet meer nodig.
Het was tijd om naar huis te gaan. Ik gaf haar mijn 06 nummer voor als ze zich bedacht en ik haar toch een keer naar de stad moest brengen................

meon

Aantal berichten : 18
Registratiedatum : 24-06-13
Leeftijd : 34

Profiel bekijken

Terug naar boven Go down

Vorige onderwerp Volgende onderwerp Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum